Voor het 4e jaar op rij is de megaparty I love the 90’s helemaal uitverkocht.

22.000 Bezoekers zakken op zaterdag 16 april opnieuw naar de Ethias Arena in Hasselt af voor een avond met alleen de beste 90’s muziek en optredens van onder meer Vanilla Ice (‘Ice Ice Baby’), Haddaway (‘What Is Love’) en nationale held Regi. Amper drie jaar na de start in 2008 overschrijdt het evenement bovendien de kaap van 100.000 bezoekers.

‘We zijn onze bezoekers geweldig dankbaar’, vertelt Linda Manet, commercieel directeur bij de Ethias Arena. ‘Iedereen was met verstomming geslagen toen de party meteen vanaf het eerste jaar volledig uitverkocht, ook wij. Dat we nu, amper drie jaar later, de kaap van 100.000 bezoekers mogen overschrijden, is ongelofelijk.’ Maar hoe verklaart de organisatie dit succes? ‘Het is natuurlijk niet makkelijk om een sluitende verklaring te geven. Enerzijds proberen we elk jaar met een zo origineel mogelijke line-up te komen, met exclusieve reünies zoals die van Ray & Anita, de originele bandleden van 2 Unlimited, Def Dames Dope, D-Devils of de Belgische dancesensaties Absolom en Astroline dit jaar. Anderzijds is het waarschijnlijk ook omdat we zelf met hart en ziel aan het evenement werken. Het is niet zomaar een party, I love the 90’s is echt een gevoel, oprechte liefde voor de jaren 90. Onze slogan voor de editie van dit jaar is niet voor niets ‘Keep the spirit alive!’, naar het gelijknamige nummer van Fiocco.’

Het evenement is volledig uitverkocht. Wel zijn er nog enkele vippakketten beschikbaar. Deze zijn te bestellen via vip@grenslandhallen.be of via de website www.ilovethe90s.be.
‘I love the 90’s – The party’ vindt plaats op zaterdag 16 april in de Ethias Arena in Hasselt. Met optredens en dj-sets van Vanilla Ice, Haddaway, Regi, The Outhere Brothers, 2 Brothers On The 4th Floor, E-Rotic, DJ Ward en de Belgische reünie van Absolom, Astroline en Fiocco DJ Jan Vervloet.

Bron : www.Showbizzsite.be